Tahirini Duran-Dudu Gümüş Ortaokulu

Vizyon: ÖĞRENCİLERİN İLGİ, YETENEK VE İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YÖNLENDİRİLEREK HAYATA VE BİR ÜST GÖREVİNE HAZIRLANDIĞI; MİLLİ DEĞERLERİNİ BİLEN, DÜŞÜNEN, SORGULAYAN, OKUYUP ARAŞTIRAN, TOPLUM VE DÜNYA SORUNLARINA İLGİ DUYAN,RUHEN VE FİZİKSEL OLARAK SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİREN, ULUSLARARASI İLİŞKİLER KURABİLEN BİR "MODEL OKUL" OLMAKTIR.

Misyon: TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ,AHLAKİ,İNSANI,MANEVİ,KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN,KORUYAN VE GELİŞTİREN; AİLESİNİ VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN VE DAİMA YÜCELTMEYE ÇALIŞAN; İNSAN HAKLARINA SAYGILI,DEMOKRATİK,LAİK VE SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ , FARKLI DİN VE KÜLTÜRLERLE İLETİŞİM KURMUŞ YURTTAŞLAR YETİŞTİRMEK.

Başarılar: Bursluluk sınavında 3 öğrencimiz başarılı olmuştur.

Saatler: 09:00 - 15:40
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVALARI, GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 PROJESİ
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz genç, dinamik kadrosu ile eksiksiz branş öğretmenleri ile eğitim oğretime devam etmektedir. Okul formamız açık kahve kumaş pantolon üzerine yeşil tshirt/sweatshirt şeklindedir.

WEB - https://tahiriniddgoo.meb.k12.tr

Adres - Tahirini Mahallesi Küme Evleri NO183 İncesu/Kayseri

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Tahirini Mahallesi Küme Evleri NO183 İncesu/Kayseri

Ulaşım Özel araçla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kayseri´ ye Kuzey Çevre Yolundan 40 km - Boğazköprü istikametinden 30 km; İncesuya ise Kırşehir Ankara yolundan 43 km´dir.