Ayhan TELLİ - Okul Müdürü

...

1977 yılında Kayseri İli Yahyalı İlçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Kayseri İli´nde tamamladım. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Anabilim Dalından 2000 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Van İli Muradiye İlçesi Uluşar Bolu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. 2014 yılı Eylül ayına kadar geçen 14 yıllık sürede Van´da Müdür Yetkili Öğretmen, Müdür Yardımcısı, Müdür Vekili ve Müdür olarak toplamda 12 yıla yakın bir süre idarecilik görevi yaptım. Alan değişikliği sebebiyle Teknoloji ve Tasarım Branşına atandım. Van İli Gevaş İlçesi Güzelkonak Yatılı Bölge Ortaokulu´nda Müdür Vekili iken il dışı tayin isteğiyle 02.09.2015 tarihinde müdürlük görevine başladığım İncesu Tahirini Duran-Dudu Gümüş Ortaokulu´na Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak atandım. Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2016 yılında mezun oldum. Ahmet Yesevi Üni. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Tezsiz Yüksek Lisans eğitimimi 2022 yılında tamamladım. Evli ve bir kız çocuğu babasıyım.

(505) 383 1474 Eposta